Aviso legal

En cumplimiento del artículo 10 de la Ley 34/2002, del 11 de julio, de servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSICE) se exponen a continuación los datos identificativos de la empresa.

 

Denominación social:

ST.JOAN91,SCP

 

Número de identificación fiscal:

J64826464

 

Domicilio social:

C/Sant Joan 91

08370 Calella

 

Correo electrónico:

info@santjoan91.com

 

Teléfono:

937661342

 


 

 Datos de inscripción en el registro mercantil:

Inscrita en el Registro Mercantil de [especificar] en el tomo [especificar], folio [especificar], sección [especificar] y hoja [especificar], inscripción [especificar].

 

 

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa ST.JOAN91,SCP amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís Legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre ST.JOAN91,SCP i l'usuari.

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències|advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.